Vélemények

Keleti Tánctréning vélemények

Freya. Fotó: Csizmazia Ákos

„Miért a Keleti Tánctréning? Mert Gica az, akitől 6 év hastánc tanulás után is tudok minden órán újat tanulni. Mert nemcsak alaposan bemelegít minket, de a hajlékonyságunkat fejlesztő nyújtásokat is csinálunk. Mert minden órán többféle dolgot csinálunk, különböző feladatokat kapunk, játszunk miután új mozdulatokat tanultunk és gyakoroltunk. Mert nemcsak egy típusú hastáncból (raks sharki, ATS, vagy tribal fusion) veszünk elemeket, kombinációkat, hanem mindből tanulunk. Mert feltöltődve mész haza. Nos mindezért, és még sok másért, amit személyesen tapasztalj meg, és meglátod!”
Paizer Aliz ~ Freya, Szombathely | freya-inanna.hu

koiflower

 „Ez a fajta mozgásforma nem csupán egy aktív és kellemes időtöltés, nem egyszerűen csak tánc, ennél sokkal többet jelent számomra; teljes kikapcsolódást és feltöltődést, a test és lélek harmóniájának felszabadító megélését, a gyönyörű nőies mozdulatok-mozdulatsorok végzésén keresztül a test minden porcikájának egy „másfajta” csodás megismerését. Szívből ajánlom korhatár nélkül minden nőnek, akinek mindez fontos…”
Tokaji Nagy Zsuzsa, Szombathely

koiflower

„A bemelegítés, a hangulat, a felkészültséged, a kelléktár… igazán profi és inspiráló tanár vagy :) Tök jó, hogy mindig hozol valami aranyos játékot, újítást, kelléket, amivel feldobod az órákat. A zenei ízlésünk is nagyrészt egyezik, a táncnál fontos, hogy ihlető zenék legyenek és minden órán volt ilyen!  Jó, hogy ilyen sok stílust, technikát kipróbálunk, mindenből van ízelítő. Nekem nagyon tetszenek a háttérsztorik, az anekdoták, felépítik a hastánc köré azt a külön kis világot, amiben létezik és amitől az ember a részesének érezheti magát.”

„Már csak azért is érdemes ott lenni Ági óráin, hogy néha elkapjuk azokat a pillanatokat, amikor felhangzik egy zene, belekúszik a lélekbe a dallam, és az „Imprózzunk!” felszólítás után Gica nekiáll táncolni. Mindenki igyekszik megnyitni a lelkét, belevinni magát a mozdulataiba, de az elején ez még nehéz. Így nem kell sok idő, hogy minden szem Gicára szegeződjön, aki körül hirtelen megszűnik létezni a világ, beleveszik a zenébe és úgy táncol, mintha a dallam irányítaná a testét, nem ő maga. Pár pillanat, és mindenki őt követi, próbáljuk magunkba inni és magunkban is megtalálni azt az érzést, amit ő él át tánc közben, azt az emelkedett lelkiállapotot, azokat a könnyed, szenvedélyes mozdulatokat, amiket a sokévi gyakorlás csiszolt tisztára benne. Ez az, amitől igazi előadóvá válik egy táncos, ez az, ami megragadja a kezdő táncost és arra készteti, hogy botladozva, saját sutaságán nevetve mégis mindig ott legyen, mindig csinálja tovább és tovább abban a reményben, hogy egyszer ő is felérhet majd ide, ahol a tánc már csak játék, szenvedély, élvezet, kikapcsolódás. Egy más világ. Hát ezért érdemes ott lenni :) „

Iván Eszter, Szombathely 

koiflower

„Szeretettel ajánlom mindenkinek a keleti tánctréninget. Testet lelket ápol, segít a harmónia megtalálásában, segíti az önmagunk és a világ felé való nyitottságot.”
Katalin, Szombathely

 koiflower

Keleti Tánctréning vélemény

Lesifotó a FB-chatről :]


koiflower

Fontos nekem, hogy Te, mint a Keleti Tánctréning résztvevője, elégedett legyél a munkámmal.
A Tőled kapott visszajelzések alapján alakítom az órákat, és örömmel javítok rajta, ha szükséges.
A célom, hogy a Táncod kinyíljon, ragyogjon és tökéletesedjen.

Ha szeretnél Te is jelentkezni a Keleti Tánctréningre,
>> nézd meg az aktuális foglalkozásokat. 

koiflower

Kérlek, Te is segíts abban, hogy a résztvevők örömére oktassak.
Ha bármilyen észrevételed van az órákkal, a szolgáltatásaimmal kapcsolatban,
kérlek írj nekem az info[kukac]keletitanctrening[pont]hu mailcímre,
vagy rögtön ide: